Weekend trip Napels en Capri

“Inclusief bezoek aan Capri en een fietstour door Napels”

  • 2 nachten in een authentiek barokke herenhuis aan de Spaccanapoli!
  • Inclusief ferryticket naar het mondaine eiland Capri
  • Inclusief fietstocht met gids door Posillipo, een van de exclusievere wijken in Napels
  • Inclusief vlucht en transfer vanaf € 380,- p.p.

Waar verblijf je 

Twee overnachten inclusief ontbijt in een authentiek barokke herenhuis.
Deze is omgetoverd tot een luxe B&B, ervaar het adellijke Napolitaanse leven!

Gelegen aan de wereldberoemde Spaccanapoli, in het hartje centrum van Napels, ligt een van de bekendste barokke herenhuizen van Napels. Nu is dit een autheniteke B&B maar 400 jaar geleden was dit herenhuis ontworpen voor een zeer belangrijke Napolitaanse familie van Adellijke afkomst.

De liefde die zij hadden voor muziek heeft ervoor gezorgd dat gedurende de jaren, verschillende ruimten in dit herenhuis zijn omgetoverd tot balzaal en concertzaal voor galafeesten en exclusieve concerten.

De kamers hebben authentieke elementen met veel kleur en antieke meubelen. Overnacht net als deze adellijke familie in een van de slaapkamers in dit prachtige herenhuis.

 

Dag 1 Napoli en Posillipo

De hoofdstad van de regio Campania en in het verleden de hoofdstad van Italie, Napels! Wereldwijd bekend om haar intensiteit en haar passie voor muziek die net als de stad, vermengt is met van oudsher vele culturen en melancholie.

U wordt vanaf de luchthaven in Napels per transfer en naar uw prachtige verblijf gebracht. In de middag staat is er een fietstocht met gids, door een van de dure en exclusieve wijken van Napels genaamd ‘Posillipo’ gepland. Vanuit Posillipo , wat op een heuvel ligt, kijkt u uit over de gehele golf van Napels en het Koninklijk Paleis . Onderweg fiets uw langs de lungomare, de gezellige boulevard van Napels, het Castel dell'Ovo aan de via Caracciolo en naar Piazza del Plebiscito.

Dag 2 Mondain Capri

U krijgt van ons een retourkaartje van de ferry die u van Napels naar Capri brengt. Vanuit de haven van Napels vaart u richting het mondaine Capri! Capri is zonder twijfel het meest romantische, beroemdste en waarschijnlijk het duurste eiland van Italie. Zij is gereed op je te verleiden met haar ademende landschappen en de azuurblauwe zee!

Dag 3 Koninklijk paleis Napels

Bezoek voordat u terug naar de luchthaven word gebracht nog de twee Koninklijke Paleizen van Napels. Verwar de Palazzo Reale niet met het andere koninklijke paleis, het Palazzo Reale di Capodimonte, wat zich bevindt zich aan het Piazza del Plebiscito in het centrum van de stad.

TOP