Capri

Capri exclusief

€ 99,- per persoon

Speedboot met schipper

v.a € 300,-

Groepsexcursie Capri en Anacapri

Prijs op aanvraag

Capri exclusief €99 p.p.

Capri ExclusiefGeniet van een ontspannende dag aan boord van een exclusieve boot voor max. 12 personen. Vanaf de haven van Massa Lubrense vaar je samen met jouw professionele schipper annex gids in de richting van het eiland Capri. Onderweg maak je diverse stops om een verfrissende duik te nemen in de kristalheldere zee van de baai van Sorrento en te genieten van het beroemde zeereservaat Punta Campanella. We varen verder om het eiland Capri waarbij we door de openingen van de wereldbekende Faraglioni rotsen varen en langs de prachtige Grotta Azzuro, Grotta Bianca en Grotta Verde komen [de Blauwe, Witte en Groene Grotten]. Aan boord krijg je een heerlijke lichte lunch geserveerd en er zijn drankjes inbegrepen. Uiteraard ga je ook het eiland Capri op waar je in ongeveer 4 uur het eiland kan gaan ontdekken.

Huren van een privé Speedboot met schipper

Speedboot sorrentijnse schiereilandenVanaf €300 voor een hele dag met schipper. Je vaart langs de prachtige kustlijn van het Sorrentijnse schiereiland en geniet vanaf de waterkant.

Begeleide groepsexcursie Capri en Anacapri met de ferry

Met een engelsprekende gids vertrek je vanaf de haven van Sorrento per ferry richting Capri. Samen met een groep bezoek je als eerste de prachtige villa van Dr. Alex Munthe, een Zweedse arts wiens best seller 'Geschiedenis van San Michele' vertelt over zijn tijd op Capri. Verder bezoek je alle high-lights van het eiland met de gids en tegen het einde van de dag keer je terug naar Sorrento

TOP