Amalfi & Positano

Minicruise Amalfi en Positano

€ 100,- per persoon

Wandelen met goden

€ 40,- per persoon

Ravello muziek festival

Prijs onbekend

Amalfi en Positano imbarca!!! Minicruise; Amalfi en Positano. €100 p.p.

minicruise amalfi positanoDe Amalfikust is bijzonder! Dat ontdek je tijdens deze Amalfi en Positano cruise. De adembenemende schoonheid van de opeenstapeling van de kleine stadjes die tegen de bergwand aan liggen is nergens mee te vergelijken. De kust van Amalfi staat bekend om zijn diversiteit; elk dorpje heeft zijn eigen karakter! Een uniek stukje Italië!
Deze dagtocht start rond 09:30 uur en je vertrekt per boot (max 12 personen) richting de Amalfitaanse kust. Vaar langs de prachtige kustlijn richting Positano, een fabuleus mooi dorpje gebouwd op de rotswand. Wandel rond in Positano en geniet van de omgeving! Tijd om aan boord te gaan; de cruise voert verder naar Amalfi , een supergezellig stadje waar het stikt van de citroenen- en limoncellowinkeltjes. Onderweg maak je diverse stops en kun je heerlijk zwemmen of snorkelen in de helderblauwe zee. Een lichte lunch is inbegrepen aan boord. Tegen het einde van de middag ben je weer terug in de haven

Bewandel het pad van de goden op grootte hoogte! €40 p.p.

wandelen met godenVerbluffend voor liefhebbers van wandelen. Het ligt hoog boven de Amalfi kust zo’n 600 meter boven de zee. Dit pad verbindt de kleine heuvel boven de stad Agerola , met Nocelle, een fractie van Positano. De naam van het pad, pad van de goden, is een indicatie van het spectaculaire landschap en route. De uitzichten op Furore, Praiano, Positano en de ruwe Amalfitaanse kust zijn van de mooiste die je je kunt inbeelden.

Begeleide groepsexcursie Capri en Anacapri met de ferry

Het wereldbekende Ravello Festival is in de volksmond bekend als het "Wagner Festival" en is een jaarlijks zomerfestival van muziek en kunst. Het wordt gehouden in de stad Ravello aan de Amalfi kust. Adembenemende natuur en setting. Het festival wordt jaarlijks gehouden sinds 1953, toen de stad besloot het toerisme te bevorderen na de moeilijke jaren van de Tweede Wereldoorlog. Met behulp van de Duitse componist Richard Wagner, die hield van de schoonheid van Villa Rufollo in Ravello hoopte zij het toerisme te bevorderen en de economie te versterken. Naast dat de oorspronkelijke nadruk tijdens het festival richt op muziek van Wagner, is het evenement uitgegroeid tot een internationaal Festival en zijn avonden van dans, jazz, kunst en hedendaagse muziek en pop premières.
Periode Ravello muziek festival is van juni tot aan September..

TOP