Koken met Mama Anna!

  • Lengte: ca. 2 uur
  • Taal: Engels
  • Prijs: € 90,- pp
  • Overige informatie: Eet smakelijk!

De omgeving

Buongiorno e benvenuto, welkom in Lecce! Mama Anna neemt jou, gewapend met haar houten pollepel, onder haar hoede om je te leren hoe je de meest bekende pasta van Puglia maakt; Le Orechiette! Iedere Pugliese man zal het beamen; er bestaat geen betere chef dan la Mama! 

Het ganse Pugliese leven draait om tafelen. Eten is een belangrijk onderdeel van het bestaan, als eerste levensbehoefte, maar ook als middel om mensen onderling te verbinden. Iets wat is Puglia heel erg belangrijk is! Pure, eenvoudige ingrediënten en smaken. En dat ga je tijdens deze bijzondere kookles ervaren!

Gezamenlijk en onder vakkundige leiding van La Mama leer je orecchiette-pasta maken met de lokale bevolking in een wijn bistrot in het hart van de oude binnenstad van Lecce met echt een ongelooflijk barok uitzicht.

Geniet van een heerlijk wijntje en de meest typische hapjes met uitleg van lokale experts om je heen en leer tegelijkertijd de ins en outs van de wijnproductie in Puglia.

Beleef een authentieke ervaring van het maken van orecchiette-pasta en wijnproeverijen in Lecce. 

Je dient eventuele allergieën / intoleranties op het moment van de boeking door te geven.

TOP