Koken met de zussen Barnaba! 

  • Lengte: Halve dag
  • Taal: Engels
  • Prijs: € 80,- pp
  • Overige informatie: -

De beleving

Een familieverhaal! De Barnaba Sisters heten je welkom in het Country House. Al drie generaties lang zijn zij dochters van olijventelers. Met hun vriendelijkheid en ondernemerszin hebben zij het eeuwenoude familiewerk en de producten die Terramadre ons kan bieden, kunnen verbeteren.

Spring met onze goede vriend CarBuongiorno e benvenuto, welkom, op het landgoed van deze typisch Pugliese familie. Zij nemen je graag mee voor een kijkje in hun keuken…Wat zij het liefst doen? Koken met hun gasten!

Het hele Pugliese leven draait om tafelen. Eten is een belangrijk onderdeel van het bestaan, als eerste levensbehoefte, maar ook als middel om mensen onderling te verbinden. Iets wat is Puglia heel erg belangrijk is! Pure, eenvoudige ingrediënten en smaken. En dat ga je tijdens deze bijzondere kookles ervaren!

Ga gezamenlijk aan de slag; handen uit de mouwen terwijl de zon buiten schijnt! Alle typische gerechten uit de Apulische traditie worden met zorg bereid: orecchiette pasta, cavatelli pasta en "taralli".  Na zo’n twee uur is alles klaar en kun je “A Tavola”! Zelf zul je gaan proeven wat je zojuist hebt gekookt en nog andere lokale specialiteiten zoals vleeswaren, kaas en meer. Uiteraard mag de wijn niet ontbreken! Cin Cin!

Je kunt een olijfolie proeverij toevoegen aan deze beleving! Dan maak je kennis met een echte ouderwetse olijfolie molen, ondergronds. Je maakt kennis met de verschillende soorten olie en leert de kunst van het proeven!

TOP