Napels

Schilderen aan zee

Schilderen aan zee

€ 75,- per persoon

Ontdek napels met een local

Ontdek Napels met een local!

€100,- voor 1,5 uur tot aan 10 personen

Kajakken Kaap van Possilipo

Prijs op aanvraag

Ontdek ondergronds napels

Ontdek ondergronds Napels

€ 14,- per persoon

Streedfood tour

Street-food tour Napoli

€ 75,- per persoon

Maak een Napolitaanse pizza!

Prijs op aanvraag

met een 4x4 de vesuvius op

Vesivius in een 4x4

€ 25,- per persoon

wijn en kookreis amalfikust

Wijn proeverij aan de Vesivius

€ 25,- per persoon

Geheime wijken Napels

Geheime wijken

€ 40,- per persoon

Wandeltours door Napels

€ 150,-

Schilder workshop in een prachtige locatie aan zee met aansluitend een lunch €75

 

Italië en kunst zijn nauw met elkaar verbonden. Ervaar dit zelf door te schilderen aan zee in een relaxte sfeer, begeleiden ArtPub-docenten je stap-voor-stap door het schilderij. Hiervoor heb je absoluut geen teken- of schilderervaring nodig. Aan het einde van de avond zul je verbaasd staan van het mooie resultaat!Je staat versteld van je kunstzinnige kwaliteiten

Zoek jij een spannende activiteit in Napels?! Zak 40 meter diep onder de grond! Vanaf €14p.p.

Ontdek ondergronds napelsAlleen geschikt voor de waaghalzen onder ons! Het échte historische centrum van Napels is te ontdekken 40 meter diep onder de grond. Hier bevindt zicht het 400km lange gangenstelsel van Napels uit de 4e eeuw voor Christus. Dit ondergrondse gangenstelsel in Napels is werkelijk uniek. Je zult door smalle gangenstelsel en kruipend over de grond de schuilkelders, watertanks en hoop en wanhoop van de Napolitanen die hier in de oorlog leefden terugvinden. Dit zijn
nu onvergetelijke belevingen.

 

 

Laat deze local je wegwijs maken in de hectische wereldstad Napels!

 

Ontdek napels met een localVanaf €100 voor 1,5 uur. Napels, de derde stad van Italië, is op alle fronten een zeer uitgebalanceerde en overweldigende stad. Boek als eerst uw Meet&Greet met een Nederlandssprekende local zodat je alles over Napels en haar gebruiken te weten komt. Bovendien vertelt zij je waar en hoe u de high-lights kunt zien en bereiken onder het genot van een échte espresso!

Kajakken in het kristalheldere water van de Kaap van Posillipo - Napels

kajakken langs grottenOptie 1: We kajakken langs natuurlijke grotten, oude ruïnes (villa Rosebery en villa Gaiola) en het oude vissershaventje Fenestrella. Er kan gezwommen worden indien gewenst en we stoppen voor een lekkere ‘aperitivo’ aan zee.

 

 

 

 

 

Kajakken in de Kaap van PosillipoOptie2: Kajakken bij zonsondergang en zien de maan prachtig ondergaan met de Vesuvius vulkaan op de achtergrond. We varen langs de kust van Napels en zien de mooie karakteristieke villa’s zoals de bekende Villa Polpicelli en Donn’Anna palace.

Ontdek én proef de Napolitaanse street-food tradities (ook mogelijk de fiets)! Vanaf €75p.p.

Streedfood tourNapels is de thuisbasis van de Napolitaanse pizza, spaghetti en andere beroemde Italiaanse gerechten! Na vandaag begrijp je waar deze oude liefde ontstaan is. Tussen de smalle straatjes en historische gebouwen door ga je op zoek naar de locaties waar de Napolitanen komen. Uiteraard is proeven het hoofddoel van de tour: een echte Italiaanse espresso, warme sfogliatella (een bladerdeeghapje) en een traditionele straatsnack (als je durft?!) zoals ‘o pére e ‘o musso (varkenslippen met zout en limoen) of een kleine pizza. Genieten!

Ga met ons mee naar de lokale markt en maak met deze vers gekochte ingrediënten je Napolitaanse pizza!

Ga s’ochtends met ons mee naar de lokale Napolitaanse markt om de juiste ingrediënten te kiezen om te gebruiken voor onze pizza-lunch. Hier maken we een praatje met de boeren op de markt die elke dag hun producten hier vers verkopen. We leren jou anders te kijken naar de ingrediënten en goed de kwaliteit te bepalen. We wandelen door de historische binnenstad terug naar een van de oudste Pizzeria in Napels. Deze legendarische locatie is gelegen in het midden van het oude centrum van Napels. Samen met een van 's werelds beste pizza chef-koks gaan we een heerlijke pizza maken! Na de lunch maken we een heerlijke wandeling door het centrum van de stad. Aangezien Napels ook de thuisbasis is van geweldige espresso en heerlijke gebakjes proeven we onderweg een scala aan beroemde Napolitaanse gebak!

Ga de Vesuvius Vulkaan op in een stoere een 4x4 truck. Vanaf €25p.p

met een 4x4 de vesuvius op Dit is ongetwijfeld de meest unieke manier om de Vulkaan Vesuvius te bezoeken! Vanaf het station in Pompeii stap je in een ecologische 4x4 truck en rijd je via een oud en verlaten spoor de slapende, maar levende Vesuvius Vulkaan op! Onderweg geniet je van de prachtige uitzichten over het Nationaal park de Vesuvius. Vanaf 1000 meter hoogte lopen we het laatste stuk tot aan de top in ongeveer 20 minuten. Bovenop de Vulkaan kunt u in het hart van de krater kijken.

Vulkanisch wijnen proeven en lunchen in het Nationaal park de Vesuvius. €25 p.p.

De vulkanische aarde rond de Vesuvius heeft voor heerlijke wijnen gezorgd. Vandaag heb je de kans om in een prachtige wijngaard, aan de voet van de Vulkaan rond te wandelen en te zien hoe wijn wordt gemaakt. Onder het genot van een uitgebreide Italiaanse lunch proef je vijf heerlijke vulkanische wijnen.

Ontdek de geheime wijken van Napels zoals het prachtige Posillipo op de fiets. Vanaf €40 p.p.

Geheime wijken NapelsDiverse fiets tours mogelijk in Napels. Tevens elektrische fietsen

Diverse wandeltours door Napels. Vanaf €150 voor 2 uur.

Wandeltocht NapelsNapels heeft veel te bieden en daardoor zijn er veel thematische wandeltours mogelijk. Art-tour, culturele tour, gastronomische foodtour, pizza tour enzovoort. Stuk voor stuk bijzondere belevingen!

TOP